Heerlijk wonen

Wat jouw situatie ook is, in een tweekamerappartement in Sphinx Zuid heb je tussen 53 en 68 m² woonplezier, met daarbij een eigen buitenruimte. Je kookt in een prachtige praktische keuken, compleet voorzien van energiezuinige ATAG apparatuur die elegant in de keuken geïntegreerd is. Zo grijp je nooit mis, of je nu popcorn wil poffen voor bij een heerlijke filmavond, of een romantisch dineetje op tafel wil zetten voor date night. Via de woonkamer kun je ook naar je eigen buitenruimte, gelegen op oost of west. Met wat liefde en een paar plantjes maak je daar een fantastisch plekje van voor een ontspannen ontbijtje op een mooie lentedag.
Lees alles over de huurvoorwaarden

Het appartement is voorzien van een luxe badkamer, met een dubbele wasbak en een ruime douche met deur. De badkamer heeft zwart gespikkelde vloertegels en wit glanzende wandtegels tot aan het plafond. Een mooie basis dus, waar je in een handomdraai je eigen stijl aan toevoegt. Ook op het apart toilet vind je deze kleurencombinatie weer terug. Last but not least heb je een ruime slaapkamer, waar je heerlijk uitgerust in wakker wordt. Zo heb je alles wat je nodig hebt in dit luxe appartement.
Zorgeloos wonen betekent dat jij meer tijd overhoudt voor de dingen die jij belangrijk vindt. Of dat nou je carrière, vrienden en familie of de wereld verkennen is, jouw appartement in Sphinx Zuid - Recamier is een perfecte thuisbasis waar je weer ontspannen thuis komt.
Bekijk het aanbod