Je droomwoning gevonden

De appartementen in Sphinx Zuid – Recamier worden online verhuurd. Dat betekent dat alle stappen in het verhuurproces digitaal plaatsvinden. Van de inschrijving tot de ondertekening, het gebeurt online in een veilige omgeving. Je hoeft er de deur niet voor uit en kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Handig! Heb je vragen tijdens de inschrijving en toewijzing? Dan staan we voor je klaar via chat en e-mail.

Hieronder lees je stap voor stap hoe het verhuurproces verloopt.

ONLINE INSCHRIJVEN
DIGITAAL DOSSIER
MATCHEN & TOEWIJZEN

Het stappenplan voor online verhuur

Ter voorbereiding

Momenteel zijn er woningen definitief verhuurd maar ook voorlopig toegewezen. Dat wil zeggen dat deze kandidaten bezig zijn met het vullen van het dossier. Het kan in deze fase voorkomen dat er weer een woning beschikbaar komt. Daarom kun je vanaf nu reserve staan voor een appartement in Sphinx Zuid – Recamier! 

  1. Start inschrijving

Om als reservekandidaat opgenomen te worden, dien je in te schrijven. Bovenaan op de website staat een ‘inschrijven’ button. Daarmee word je doorverwezen naar een online dossier, waarin de inschrijving zal plaatsvinden. Je maakt hier een login voor aan. Je kunt daarna in deze beveiligde omgeving je gegevens invullen en de gevraagde documenten uploaden.

  1. Matchen

Zodra er een woning beschikbaar komt, wordt de woning direct gematcht aan een reservekandidaat. Alleen kandidaten met volledige dossiers worden gematcht. Indien er een woning aan je gematcht is, ontvang je bericht middels de mail.

  1. Indien geen match

Pas wanneer alle huurovereenkomsten getekend zijn, ontvang je een e-mail dat alle woningen verhuurd zijn. Het kan namelijk gebeuren dat woningen die voorlopig toegewezen zijn, weer beschikbaar komen. In dat geval wordt de beschikbare woning weer gematcht.

  1. Documenten akkoord

De documenten worden inhoudelijk beoordeeld door de vastgoedmanager. Indien alle documenten akkoord zijn, wordt de woning definitief aan je toegewezen en ontvang je de huurovereenkomst. Nadat jij de huurovereenkomst digital hebt ondertekend, kan de vastgoedmanager deze ook digitaal ondertekenen. Dan is het officieel: jij bent de huurder van je droomwoning! Gefeliciteerd!